Katja Meertens

Tekst- en communicatieadvies

Aandacht voor boek

palliatievezorg.nlDe persberichten over het boek De meeste mensen gaan hier dood zijn al een tijdje de deur uit. Inmiddels druppelen de eerste reacties van diverse media binnen. De één wil alvast een digitaal exemplaar, de ander wacht op de gedrukte versie.

Palliatievezorg.nl, de site voor ongeneeslijk zieken en hun naasten, kondigt als eerste het boek aan. Dat is heel mooi, want voor deze doelgroep is het uitermate geschikt. Maar iedereen die vroeg of laat met een ongeneeslijke ziekte te maken krijgt en moet kiezen hoe hij in de laatste fase wil worden verzorgd, zou dit boek vanaf 21 april moeten lezen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 5 april 2011 door in boek, media en getagd als , .
%d bloggers liken dit: