Katja Meertens

Tekst- en communicatieadvies

Vertel eens… werkt samen met fotograaf Schlundt Bodien

Foto van Ronald Schlundt BodienUw levensverhaal als nalatenschap voor uw kinderen en kleinkinderen is mooi, maar een verhaal met actuele, mooie foto’s erbij is nóg mooier.

Daarom werkt Katja Meertens samen met fotograaf Ronald Schlundt Bodien. Onder de noemer Vertel eens… kunnen zij uw verhaal optekenen en dit illustreren met prachtige foto’s van u – en eventueel uw geliefden. Op deze wijze ontstaat een unieke en onvergetelijke opmaak van uw verhaal. Dit is eventueel uit te breiden tot uw eigen tijdschrift als een soort familie-‘glossy’.

Ronald heeft een voorliefde voor het fotograferen van ‘de mens’, die hij vastlegt op een ongedwongen maar pakkende wijze.  Zijn reportages zijn uit het leven gegrepen. Hij is geboeid door de innerlijke schoonheid, de kwetsbaarheid en de kracht van eenieder. Onlangs maakte hij een beknopte serie over het dagelijks leven in een verpleeghuis voor het verpleeghuis Boswijk in Vught.

Meer werk is te zien op www.huh-uh.com.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 2 mei 2011 door in fotograaf, laatste levensfase, levensverhaal, verpleeghuis en getagd als , , , .
%d bloggers liken dit: