Katja Meertens

Tekst- en communicatieadvies

Een uurtje in ‘mijn platenkast’

Eerlijk gezegd was ik een beetje verbaasd toen ik werd uitgenodigd voor het radioprogramma ‘In de platenkast van…’ op Stadsradio Amsterdam. Ten eerste heb ik geen platenkast, ik heb niet eens een cd! Muziek luister ik via Spotify en Itunes. Ten tweede heb ik altijd veel te vertellen, maar zelden of nooit gaat dat over muziek. En ten derde begreep ik niet wat ik als Rotterdammer moest in een programma dat – getuige de website – wekelijks bekende of interessante Amsterdammers uitnodigt.

Desalniettemin was ik uiteraard vereerd, en toog ik maandagavond naar de radiostudio aan het IJ. Ik sprak een uur met Pieter Tinbergen over mijn boek en tussendoor luisterden we naar muziek. De uitzending is nog te beluisteren, klik hier!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 6 mei 2011 door in boek, hospice, levensverhaal, media, palliatieve zorg en getagd als , , , , .
%d bloggers liken dit: