Katja Meertens

Tekst- en communicatieadvies

Positieve boekbespreking door ouderengeneeskundigen

Dat mijn moeder en mijn tante mijn boek mooi vinden, is natuurlijk fantastisch, maar ik word extra blij wanneer  specialisten ouderengeneeskunde in het Tijdschrift voor Ouderengeneeskunde schrijven dat mijn boek ‘zeker de moeite waard‘ is om te lezen. Volgens hen is dat vanwege ‘het inzicht van de schrijfster ten aanzien van het werk van vrijwilligers en professionals in het hospice en in het bijzonder van het werk van de ouderengeneeskunde’ en door ‘de waardevolle theoretische achtergrondinformatie over palliatieve zorg’.

Ik wist al dat mijn boek goed is ontvangen door recensenten van kranten en tijdschriften, familieleden van ongeneeslijk zieken, naasten die onlangs een dierbare hebben verloren, hospicemedewerkers en lezers die gewoon zijn geïnteresseerd in de laatste levensfase of de hospicezorg, maar van de kant van de artsen (afgezien van mijn specialistische meelezers) had ik nog niet veel gehoord. Dat zelfs zij wat van De meeste mensen gaan hier dood opsteken, is met name te danken aan de goede palliatieve zorg die in Cadenza wordt geboden en die ik heb mogen beschrijven.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 9 mei 2012 door in boek, laatste levensfase, media, palliatieve zorg en getagd als , , , , , .
%d bloggers liken dit: