Katja Meertens

Tekst- en communicatieadvies

De titel is bekend!

zara en aryan6We zijn eruit! De titel van het nieuwe boek van Zara en mij wordt: De kamer van mijn zoon. De titel is bedacht door uitgever Nijgh en Van Ditmar, samen met de redactie van Linda. Toegegeven, ik moest even aan deze titel wennen, maar toen Zara vertelde dat ze de ‘kamer’ associeerde met haar hart: de kamer in haar hart waar haar ontvoerde zoon Aryan hoort te zijn, was ik om.

Nu kan de uitgever aan de slag met het omslag van het boek, zodat het boek in de najaarscatalogus kan worden aangekondigd. Bijgaande foto, die is genomen bij het wederzien van Zara en haar zoon in de zomer van 2012, komt overigens niet op het omslag.  Zodra het omslag bekend is, zal ik het hier laten zien.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 22 april 2014 door in boek, levensverhaal.
%d bloggers liken dit: