Katja Meertens

Tekst- en communicatieadvies

Jaarverslag voor Ro Theater

Het Ro Theater vroeg mij of ik een publieksvriendelijk jaarverslag wilde schrijven, zodat ze voor bezoekers en toekomstige fondsverstrekkers een instrument hebben waarmee ze kunnen laten zien wat het Ro Theater als bedrijf allemaal doet. Ik bedacht dat het verslag een soort tijdschrift moest worden, waarin medewerkers en bezoekers over het toneelgezelschap vertellen.

Het was een leuke opdracht, want ik leerde het bedrijf in korte tijd goed kennen. Ik kwam onder meer te weten dat het Ro de grootste educatieafdeling heeft van alle cultuurinstellingen in Nederland en jaarlijks bijna 14.000 leerlingen bereikt van het primair tot hoger onderwijs.

75b zorgde voor de vormgeving van de Jaarstukken 2013.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 1 juni 2014 door in jaarverslag, Ro Theater, Rotterdam, Tekstschrijven en getagd als , , , , .
%d bloggers liken dit: