Katja Meertens

Tekst- en communicatieadvies

Prominent in het Dagblad van het Noorden

Met dank aan Anita voor de foto!Vandaag staat er een interview met mij en een stukje uit mijn boek in het Dagblad van het Noorden, de krant waar ik ooit als stagiaire mijn journalistieke carrière begon.  Er is een aankondiging op de voorpagina en een groot verhaal in het midden van de krant. Twee mooie prominente plekken, waar ik erg blij mee ben!

Dat vind ik ergens wel grappig: als dagbladjournalist wil je niets liever dan dat jouw artikel op de voorpagina staat. Dat is mij wel een aantal keren gelukt toen ik voor de krant werkte, maar aangezien ik nooit zo’n newsgetter was, was dat meer uitzondering dan regel. Inmiddels werk ik al lang niet meer voor dagbladen en is die voorpagina geen ambitie meer. Tot vandaag. Want als een krant  iets over mijn boek schrijft, dan het liefst aangekondigd op de voorpagina!

Zodra ik het artikel in huis heb, zet ik bij In de media.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 11 mei 2011 door in boek, hospice, levensverhaal, media, palliatieve zorg en getagd als , , , , .
%d bloggers liken dit: